چگونه واردات را شروع کنیم؟

چگونه واردات را شروع کنیم؟

یکی از مهمترین دغدغه های هر کشور و ایالتی از دیرباز موقعیت اقتصادی میان ایالات دیگر است که حائز اهمیت فراوانی برای سیاستمداران، دولتمردان و اقتصاددانان بوده که با پیشرفت در این زمینه کشور مورد نظر در میان باقی ایالت ها از موقعیت بهتر و برتری بهره مند می شوند.  یکی از عوامل پیشرفت اقتصاد کشور را تجارت، بازرگانی و واردات تشکیل داده که مهارت در این زمینه جایگاه بزرگی را در دنیا بدست می آورد.

همچنین از قلم نیافتد که امر مهم در تجارت خرید و واردات کالا های مورد نظر از کشور های مختلف است. لذا واردات کالا ها به این منظور حیاتی و مهم است که برخی کشور ها در تولید انواع مختلفی از مواد یا کالا ها، به دلیل نبود شرایط طبیعی یا کمبود امکانت مجبور بوده تا با کشور های دیگر در زمینه واردات همکاری کند.

در ضمن این مطالب باید شرح داد که نبود این فرایند های مهم اقتصادی مانند تجارت یا همان واردات باعث پایین آمدن موقعیت اقتصادی میان دولت های برتر می شود. ایران در میان باقی دولت های برتر و غول های اقتصادی جهان رتبه 21 در سال 2021 در نمودار جهانی قرار گرفته که با توسعه واردات هر چه بیشتر می تواند جزو غول های اقتصادی دنیا معرفی شود. اهمیت و هر آنچه که در مورد واردات و خرید کالا باید دانست را در این مقاله از وب سایت آسان تجارت مطالعه خواهید کرد.

خرید کالا به منظور واردات

همانگونه که در مقدمه این مقاله خدمت شما عزیزان عرض نموده ایم، دانستید که کالاهایی به عنوان تجارت به کشور ما وارد میشوند که ما با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور و کمبود امکانات، قادر به تولید و عرضه آن ها نیستیم، بنابراین در گام اول برای خرید کالا باید به نیازمندی کشور و قدرت اقتصادی آن توجه داشته باشیم. چگونگی بررسی نیازمندی کشور را در ادامه مطلب خدمت عزیزانی که این مطلب را مطالعه میکنند در ادامه شرح خواهیم داد.

چه کالایی را به منظور تجارت وارد کشور کنیم؟

کالاهایی که از کشور های دیگر وارد شده و استفاده میشود از جمله موارد ذیل می باشد:

  • مواد غذایی: واردات مواد غذایی یکی از حساس ترین مواردی بوده که جهت بازرگانی، تجارت میشود. مواد غذایی شامل داروها و مکمل ها نیز مشوند که برای هر کشور از حساسیت های بالایی برخوردار است و این حساسیت ها باعث شده تا دریافت مجوز های مواد غذایی برای واردات بسیار دشوار و مهم باشد.
  • لوازم برقی: لوازم برقی به خصوص تلویزیون و موبایل، در زمانه ای که تکنولوژی پیشرفت بسیار زیادی داشته است از اهمیت بالایی برخوردار است و در حجم بالایی وارد کشورمان ایران میشود. دریافت مجوز ورود در محصولات لوازم برقی بسیار آسان و راحت بوده که دلیل آن هم به خاطر فاسد نشدن و آسیب کم است.
  • لوازم آرایشی و بهداشتی: یکی از بالاترین موارد در نمودار وارداتی در کشور ما همان لوازم آرایشی و بهداشتی بوده که در حجم بالایی آن وارد شده و سود بسیار زیادی را دارا است. معمولا لوازم بهداشتی از صنف آرایشی در مدت زمانی زیادی فاسد و غیرقابل استفاده میباشند که این مورد یکی از مزیت های وارداتی این صنف به حساب می آید و باعث راحتی و آسانی دریافت مجوز های ورود در کشور میشود.
  • واردات خودرو: یکی از مهمترین صنف و محصول وارداتی، همین واردات خودرو بوده که با توجه به نیاز های عامه مردم، بیشتر لوازم یدکی و فنی خودرو محصول وارد و مورد استفاده قرار میگیرد. این محصولات متناسب با تقاضای زیاد به طور مستمر وارد کشور میشوند و از سود بالایی برخوردارند. واردات خودرو نیز طبق سایر محصولات وارداتی از شرایط و قوانینی خاصی تبعیت میکند که باید واردکننده آنها را رعایت کند.

نمونه ای از محصولات وارداتی کشور را در این قسمت از مطلب خواندید ولی همچنان مواد و محصولات دیگری نیز به کشور ما وارد میشوند که نسبت به نیاز های اجتماعی مردم باید آن ها تشخیص داد و با بررسی سودی که دارند آن ها را وارد و عرضه کنند.

کشور های ارتباطی در صنف تجارت

کشور های تجاری که با ایران در ارتباط هستند از مسیر های زمینی از جاده ابریشم، واردات هوایی با هواپیما های مجهز و سریع در فرودگاه های مجهز و مسیر دریایی با استفاده از کشتی های تجاری مجهز تجارت خود را ادامه میدهند. کشور های ارتباطی از جمله کشور های زیر است که با کمک کارمندان و دست اندرکاران میتوانید با آن ها تجارت خود را ادامه داده یا شروع کنید:

ترخیص کالا های وارداتی

یکی از مهمترین وهله تجارت و واردات ترخیص کالاها از گمرک بوده که در مقالات بیشتر از شرکت آسان تجارت میتوانید به چگونگی آن با کمک مشاورین و ترخیص کاران ما بپردازید. راه های ارتباطی شما عزیزان با ما به راحتی قابل اجرا است که در ادامه به این نکته نیز خواهیم پرداخت.

مراحل واردات کالا

مرحله واردات کالا ها از کشور های دیگر با رعایت مراحل و قوانین خاصی اعمال میشود که در ادامه به هر یک از آن ها اشاره خواهیم کرد ولی کمک از مشاور و متخصصین با تجربه یکی از نیازهایی است که قبل از واردات باید به آن بپردازید. مراحل واردات از قرار ذیل است:

  1. اخذ کارت بازرگانی: اولین مرحله واردات برای افراد تازه کار اخذ کارت بازرگانی است که با دریافت این کار فرد مورد نظر جزوی از تجار و بازرگانان کشور با رعایت قوانین شناخته میشود.
  2. انتخاب حوزه فعالیت: همانگونه که در اوایل این مقاله مطالعه نمودید هر کالای وارداتی جزوی از فعالیت های بازرگانی محسوب شده که با توجه به دسته های مختلف آن، بازرگان یا تاجر موظف است تا حوزه فعالیت خود را انتخاب کرده و به وسیله آن حوزه میان رقیبان و هم صنف های خود شناخته شود.
  3. آشنایی با قوانین و مقررات: قوانین و مقررات مندرج در هر کشور نسبت به گذر زمان از تغییرات فراوانی بهره مند میشوند که با توجه به قوانین قدیم و جدید، بازرگان و تاجر  موظف است تا در مورد آن ها اطلاعات کافی داشته و تلاش برای رعایت تمامی قوانین باشد.
  4. انتخاب کشور و کالای مورد نیاز: همانگونه که در میانه مقاله به آن اشاره کرده ایم بررسی کالای مورد نیاز و سود آور برای کشور یکی از مهمترین مراحل تجارت است که با انتخاب بهترین کشور برای واردات محصول مورد نظر میتوانید از سود و فواید زیادی بهره مند شوید.
  5. درخواست ارسال پیش فاکتور یا پروفرما از سوی شرکت صادر کننده: پیش فاکتور یا پروفرما یکی از مدارک مورد نیاز در تجارت ها هستند که در ترخیص کالا از گمرک نیز به آن نیاز خواهیم داشت.
  6. ثبت سفارش: پس از گذراندن تمامی مراحل بالا در شرکت مورد نظر ثبت سفارش کنید تا محصولات مورد نیاز شما را برایتان صادر کند.
  7. تخصیص ارز و پرداخت بین المللی: برای پرداخت هزینه سفارش محصولات مورد نیاز، بایستی با توجه به ارزش پولی آن کشور، ارز های خود را برحسب نیاز به ارز دیگری که درخواست شرکت صادر کننده است تبدیل کرده و سپس پرداخت کنید. معمولا دلار که شناخته شده ترین ارز میان تمامی کشور ها است، ارز مورد معامله در تجارت قرار گرفته است.
  8. حمل و نقل و بیمه کالا: حمل و نقل کالا ها همواره از مسیر ریلی، زمینی، هوایی و دریایی ممکن است که نسبت به جنس کالا و قرارداد مورد معامله تجار انجام میگیرد و حتما به دلیل سلامت محصولات از بیمه باید استفاده کرد تا اگر آسیبی به کالا ها رسیده، قابل جبران باشد.
  9. ترخیص کالا از گمرک: ترخیص کالاها از گمرک آخرین مرحله دشواری است که در مقالات دیگر از سایت آسان تجارت میتوانید به آسانی این مرحله را نیز با کمک ترخیص کارا و مشاوران ما بگذرانید.

بهترین شرکت برای پشتیبانی در تجارت و راه ارتباطی با آن

برای دانستن بهترین شرکت در این صنف باید اول سابقه آن در موفقیت های تجاری را بررسی کنید تا با اطمینان کامل برای همکاری با شرکت ها تلاش کنید. شرکت آسان تجارت با سابقه چندین ساله در این زمینه یکی از ماهر ترین کارمندان را در خود جای داده است. برای اطلاعات بیشتر، مشاوره و همکاری با راه های ارتباط زیر با ما در تماس باشید.

آدرس شرکت: تهران – سهروردی شمالی – خ هویزه شرقی – پلاک 22 – طبقه سوم – واحد 9

شماره تماس: 09120624636 – 02188544119 – 02188543618

آیدی اینستاگرامی: https://instagram.com/asantrading

آدرس تلگرامی: https://t.me/asantrading1

آیدی توییتر: https://twitter.com/asantrading/

یوتیوب ما: https://www.youtube.com/@asantejarat/

کلام آخر…

تجارت یکی از مهمترین و پرسودترین صنف شغلی هم برای خود فرد و هم برای کشور های تجارتی است که در این مطلب سعی شده تا راهنمایی کامل در مورد خرید کالا و واردات آن برای شما عزیزان شرح داده شود. امیدواریم تا این مطلب برایتان مفید و کاربردی در زمینه ها تجاری و بازرگانیتان باشد. برای کمک و همکاری هر چه بیشتر با ما در تماس باشید.
 

خدمات ما چگونه ارزیابی میکنید؟
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اطلاع میرساند این مجموعه به غیر از دفتر مرکزی تهران هیچ گونه شعبه یا نمایندگی در سایر شهر های ایران ندارد

X