ترخیص کالا از کمرگ بوشهر

ترخیص کالا از کمرگ بوشهر

هر کارآفرینی که به عنوان یک کارآفرین بین المللی به تجارت می پردازد باید با مفاهیم و اصول تجارت و بازاریابی آشنا باشد. یکی از مراحل مهم در واردات و صادرات کالا، ترخیص کالا گمرک و بنادر آزاد تجاری است که برای تمامی افراد مبتدی که قصد تجارت دارند دانستن اصول اولیه و کسب مهارت در زمینه فرایند های ترخیص ضروری است.

این مجموعه دارای تیم تخصصی جهت انجام خدمات حمل ، ترخیص ، خرید ، انتقال ارز در کشور چین، آلمان ، ترکیه ، امارات می باشد. جهت اخذ راهنمایی یا استعلام قیمت خدمات "ترخیص کالا از کمرگ بوشهر" با مشاورین ما تماس حاصل نمایید. و یا درخواست خود را در شبکه های اجتماعی ، واتس آپ ، تلگرام یا ایمیل ارسال نمایید و در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس حاصل خواهند نمود.

ایران نیز در بین کشور های وارد و صادر کننده رتبه قابل قبولی در انواع زمینه های محصولاتی داشته و علاوه بر این نیز دارای بنادر آرپزاد تجاری بسیاری در اقسا نقاط کشور بوده که این شرایط را برای تاجران و ترخیص کاران فراهم می کند تا در زمینه شغلی مورد نظر خود به فعالیت ادامه دهند.

یکی از این بنادر مهم وارد و صادر کننده انواع محصولات در ایران بند بوشهر بوده که از رتبه های برتر وارد و وصادر کننده انواع محصولات در بین کشور های آسایی بوده و هر ساله بسیاری اجناس از طریق این بندر و بازرگانی آسان تجارت وارد کشور شده و مراحل ترخیص و گمرکی خود را در سریع ترین زمان و راحت ترین روش طی می کند.

در ادامه به همراه بازرگانی آسان تجارت به بررسی تمامی مراحل ترخیص کالا از بندر بوشهر و هم چنین به بررسی همه چیز در مورد ترخیص کالا پرداخته و هم چنین راحت ترین روش ترخیص کالا از این بندر را در کنار سختی های موجود پیشنهاد خواهیم کرد.

ترخیص کالا از گمرک به چه معنی است؟

به طور کلی به کلیه مراحلی که در جمع آوری و ترخیص کالاهای وارداتی و صادراتی باید طی شود، ترخیص کالا گفته می شود.

برای کالاهایی که از گمرک خارج می شوند، کلیه مدارک از خرید تا بسته بندی و حمل و ترخیص کالا از انبار گمرک و تمامی مدارک مورد نیاز باید به صورت الکترونیکی یا فیزیکی تهیه شود.

ضمناً هنگام خروج کالا از گمرک، کلیه هزینه های خروج کالا از گمرک از جمله هزینه حمل و نقل، عوارض گمرکی، مالیات غیر مستقیم، سود حاصل از تجارت کالا و غیره باید توسط صاحب بار یا نماینده قانونی وی پرداخت شده و همانطور که متوجه شدید ترخیص کالا از گمرک امری حرفه ای و پیچیده و در عین حالبرای متخصصان این زمینه ساده است.

هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترخیص از دیگر گمرک های ایران می توانید مطلب ترخیص بار از گمرک شهریار را مطالعه و از تمامی اطلاعات در مورد روند فرایند اطلاع یابید.

ترخیص کار گمرک چه کسی است؟

ترخیص کار گمرک در واقع فردی است که به امور گمرکی و دستورالعمل های گمرکی مسلط بوده و می تواند در کمترین زمان و با کمترین هزینه بدون هیچ مشکلی کل مراحل ترخیص کالا را به پایان برساند.

اگر بدون دانش و تجربه کافی مراحل گمرکی را طی کنید، باید بگویم در نهایت وقت و تلاش و هزینه بیشتری را برای خود هدر خواهید داد چرا که ترخیص کاران مسلط به مراحل ترخیص کالا، ترخیص کالا از گمرک را سریع و کم هزینه برای شما به ارمغان می آورند.

که در کنار این توصیه های می توان گفت بازرگانی آسان تجارت از ترخیص کاران زبده و متخصص در امور ترخیص کالای تاجران خود بهره برده و می توان با بهره گیری از تجربیات این افراد مراحل و فرایند ترخیض کالا ها و واجناس خود را در سریع ترین زمان ممکن به اتمام رساند.

ترخیص-کار-گمرک-چه-کسی-است؟

نحوه دریافت سند خروج اجناس از گمرک

پس از تایید نهایی، صاحب اجناس و کالا باید هزینه تعیین شده توسط گمرک که همان حق العمل کار است را پرداخت کرد برگ سبز گمرکی برای اجناس و کالاهی وارداتی صادر و صاحب کالا یا ترخیص کار این اجناس می تواند برای خروج کالا از انبار گمرک اقدامات لازم را انجام دهد.

کالا و اجناس تا چه مدت می تواند در انبارداری گمرک بماند؟

طبق قانون گمرک کشورمان مدت مجاز نگهداری کالا در انبار گمرک سه ماه از تاریخ تحویل کالا به انبار گمرک بوده اما در صورتی که صاحب کالا یا شرکت حامل کالا درخواست کتبی کالای عبوری را داشته باشد و مدرکی دال بر تایید گمرک ارائه دهد، به شرط پرداخت هزینه انبارداری اضافی، مدت مذکور تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

نحوه خروج کالا از گمرک

خروج هرچه سریعتر کالا از گمرک و تحویل به موقع آن همواره یکی از دغدغه های اصلی تجار بوده است.

زیرا پس از این مرحله و تحویل آن، قیمت کل و تمام شده آن قابل محاسبه بوده چرا که صادرات کالا یکی از عوامل اصلی صادرات کالا از گمرکات کشور است، به همین دلیل سریعتر و ارزانتر از واردات کالا محسوب می شود.

به همین دلیل یکی از دغدغه های تجار کسب اطلاعات کامل از گمرکات کشور های مورد هدف می باشد که داشتن اطلاعاتی از تشریفات گمرکی صادرات کالا در این گمرکات می تواند کمک مضاعفی به تجار و صادرکنندگان کند.

در اصلی ترین راهکار ها و نحوه های ترخیص کالا از انواع گمرکات کشور های مورد هدف به ویژه گمرک ایران می توان گفت که دانستن و اطلاع از انواع مجوز ها، قوانین و سایر تبصره ها به ویژه اطلاع یابی از اصول اولیه مراحل ترخیص از مهم ترین اطلاعاتی است که باید دانست.

مجوز های مورد ناز برای خروج کالا از گمرک

یکی از مهم ترین مراحل خروج کالا از گمرک اخذ مجوزهای لازم برای کالا و بار مورد نظر است که باید از سازمان مربوطه نسبت به دریافت این مجوزات لازم اقدام کنید.

هنگام ترخیص کالا از گمرک برخی از کالاها نیازمند مجوز از سازمان های محیط زیستی، برخی کالاها به مجوز سازمان های فرهنگی و ارشاد اسلامی و برخی نیز نیاز به مجوز از سازمان های صنعتی و کشاورزی و برخی نیاز به مجوز از سازمان های مبارزه با مواد مخدر دارند.

برای اینکه بفهمیم کالای مورد نظر ما نیاز به مجوز از کدام سازمان برای ترخیص از گمرک دارد یا خیر، باید بخشنامه ارسالی را مطالعه یا برای ترخیص کالا از گمرک با شرکت بازرگانی معتبر مانند آسان تجارت می توان فرایند ترخیص کالا را بهبود بخشید.

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از گمرک

همانطور که همه می دانیم هنگام خروج کالا از گمرک باید اظهارنامه گمرکی تنظیم شود اعم از اظهارنامه فیزیکی گمرکی یا اظهارنامه الکترونیکی گمرکی، اسنادی مانند قبض انبار، کارت بازرگانی، مجوزهای مورد نیاز کالا مانند: مجوزهای بهداشت، قرنطینه نباتی و ….  گواهی و یا فاکتور خرید و فروش کالا، ترخیصیه، پروفروما، اینویس، گواهی مبدا، نامه تامین ارز یا برات، ثبت سفارش، لیست های عدل بندی، بیمه نامه، پروانه بهره بردای، پروانه صادراتی،  کاتولوگ معرفی کالا تهیه و علاوه بر این ها اگر مراحل ترخیص کالا از گمرک زیر نظر ترخیص کار طی می شود باید وکالتنامه یا قرارداد اعطای اختیارات به ترخیص کار نیز باید موجود باشد.

کوتاژ-کالا-چیست؟

کوتاژ کالا چیست؟

در مرحله ثبت کالا، بخشی از گواهینامه و تعیین مسیر کالا وجود دارد، در این قسمت واحد فنی گمرک مدارک شما را بررسی می کند که آیا مدارکی که ارائه کرده اید تایید شده است یا خیر که در ادامه این فرایند به اقلامی که اعلام می کنید یک شماره ثبت نام یا سهمیه تعلق می گیرد که دریافت این شماره به این معنی است که اظهارنامه واردات و صادرات کالا شما به شماره خاصی ثبت و مهر شده است.

بازرسی کالا و اجناس در گمرک به چه معناست؟

بازرسی کالا و اناس در مبدا یا گمرک به این معنی است که قبل از تحویل کالا، یک شرکت مورد تایید سازمان استاندارد، کالا را بررسی می کند و در صورت تایید و گواهی ترخیص کالا از گمرک را صادر می گردد که در این مرحله از فرایند ترخیص کالا از گمرک باید توجه داشته باشید که دامنه فعالیت شرکت بازرسی مهم بوده و باید با استانداردهای گمرکی مطابقت داشته باشد تا مشکلی در ادامه فرایند ترخیص بوجود نیاید.

هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترخیص از دیگر گمرک های پر استفاده می توانید مطلب حمل و ترخیص دریایی بار از آلمان را مطالعه و از تمامی اطلاعات در مورد روند فرایند اطلاع یابید.

تعین مسیر کالا در فرایند ترخیص کالا در گمرک به چه معناست؟

کالاها در گمرک ارزیابی و در یکی از سه خط سبز، زرد و قرمز قرار می گیرند که قرار گرفتن بار و اجناس ترخیصی در مسیر سبز به معنی ادامه فرایتد قانونی و اصولی ترخیص بوده است.

قرار دادن کالا در یکی از دو خط زرد و قرمز به این معنی است که کالای شما باید بررسی و با مدارکی که برای ترخیص ثبت کرده اید مطابقت داشته باشد تا پس از این مرحله کالای شما در محدوده ارزش اظهاری، تشکیل پرونده گمرکی و سایر مراحل قرار گرفته و مجدد مورد بررسی و به مسیر خود باز گردد.

در ادامه به همراه آسان تجارت به بررسی و معرفی تمامی مسر های خروج کالا در فرایند ترخیص بار از گمرک می پردازیم.

مسیر سبز در تعیین مسیر خروج کالا از گمرک چیست؟

زمانی که بازرسی کالای شما را در زمان ترخیص کالا بررسی می کند، مشاهده کرد که تمامی مدارکی که ارائه می دهید صحیح است، کالا مسیر سبز خروجی را انتخاب می کند و مسیر سبز خروج کالا از گمرک به معنای اخذ مجوز لازم (در صورت عدم وجود مجوز) و یا مستقیماً به صندوق و صدور پرداخت هزینه می باشد.

مسیر زرد در تعیین مسیر خروج کالا از گمرک چیست؟

زمانی که بازرس در بازرسی کالا متوجه ناکافی بودن مدارک و یا مغایرت با مدارک ارائه شده و ترخیص کالا شود، کالا مسیر زرد را برای خروج از گمرک را طی می کند.

به این معنی که سند توسط کارشناسان مورد بررسی مجدد قرار گرفته و خدمات گمرکی و همچنین ارزیابی در قسمت ارزیابی مجدد طی و سپس به خزانه ارسال می شود.

مسیر قرمز در تعیین مسیر خروج کالا از گمرک چیست؟

هنگامی که بازرسان محموله شما را بازرسی می کنند، متوجه می شوند که اسناد موجود نیست یا اسناد لازم برای خروج محموله از گمرک را ارائه نداده اید که در این صورت آنها مسیر قرمز را در اسناد شما انتخاب می کنند.

زمانی که پرونده ترخیص کالا از گمرک شما مسیر قرمز رنگ را انتخاب می کند به این معنی است که محموله باید توسط بازرس گمرک ارزیابی فیزیکی و کنترل شود و پس از آن مجوزهای لازم برای خروج محموله از گمرک برای شما صادر می شود.

بخش ارزش گذاری باید ارزش محموله شما را دوباره تعریف و اسناد را توسط متخصص گمرک بررسی کند که پس از انجام تمام این موارد، می توانید پرونده محموله خود را به صندوق تحویل دهید و هزینه ارسال محموله را به خارج از گمرک بپردازید.

قبض-انبار-در-خروج-کالا-از-گمرک-چیست؟

قبض انبار در خروج کالا از گمرک چیست؟

همانطور که در مطالب بالا ذکر شد، قبض انبار سندی است که انباردار پس از دریافت کالا از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی دریافت می کند.

کلیه مشخصات کالا در قبض انبار درج شده است، نیازی به ارائه مدارک دیگری نیست چرا که طبق قانون گمرک ایران، هر محموله ای که وارد خاک گمرکی کشور می شود باید در دفتر انبار ثبت شود و سپس برای بارگیری اظهارنامه تنظیم شود.

قبض انبار یکی از مهم ترین اسناد در گمرک و همچنین یکی از مهم ترین اسناد در هنگام خروج و ترخیص کالا از گمرک می باشد.

همانطور که قبلا ذکر شد قبض انبار شامل کلیه اطلاعات مربوط به کالا و صاحب کالا، شرکت حمل کننده کالا، نوع کالا، وزن و حجم کالا، نوع بسته بندی و تاریخ ورود به خاک کشور و گمرک، تخلیه در انبار گمرک، مشخصات بسته بندی ها، تعداد بسته ها، شماره رهگیری، انبار نگهداری، وضعیت کالا در زمان تخلیه، پارگی، فرورفتگی یا آسیب دیده بودن کالا و زمان نگهداری کالا در انبار گمرک و بساری اطلاعات دیگر است.

توجه داشته باشید که در صورت ارسال کالا به چند انبار گمرکی، زمان توقف کالا از ورود به انبار اول محاسبه شده و در مورد مهلت توقف کالاهایی که به صورت مرسوله پستی صادر یا وارد می شوند و غیرتجاری تلقی می شوند و مقررات پستی لحاظ می شوند.

به چه کالاهایی کالای متروکه گفته می شود؟

طبق گفته های مطالب بالا کالاهای متروکه به کالاهایی اطلاق می ‌شود که از زمان ترخیص قبض انبار (به طور کلی 90 روز) فراتر رفته باشد و صاحب کالا یا ترخیص کاری کالا را از انبار گمرک تحویل نگرفته باشد.

در این صورت کالا در انبار گمرک معلق می شود و پس از مدت معینی کالا به نفع گمرک و دولت ضبط می شود و در صورت مراجعه صاحب کالا به گمرک، کالا به او تحویل داده نمی شود.

به این نوع با ها و اجناس کالا های متروکه گفته می شود که به همین دلیل است که توصیه می شود برای کمک به ترخیص کالا از گمرک متخصصانی مانند ترخیص کاران ماهر بازرگانی آسان تجارت بیابید تا با کمترین هزینه در اسرع وقت کالای خود را ترخیص کنید.

قوانین کالاهای فاسد شدنی در گمرک چیست؟

در رابطه با کالاهای فاسد شدنی می توان گفت که اگر انبار گمرکی که کالا در آن وارد می شود، امکانات لازم برای نگهداری کالاهای فاسد شدنی را نداشته باشند یا کالایی متحمل هزینه های اضافی می شود کالا باید فوراً به انبار مناسب تحت نظارت گمرک و با مسئولیت مالک منتقل شود.

در غیر این صورت گمرک و انبار گیرنده مسئولیتی در قبال مفقود شدن و آسیب دیدن کالا نداشته و در صورت آسیب و مفقود شدن کالا، مقررات دور ریختن کالا بلافاصله در مورد این کالا اعمال می شود.

هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترخیص از دیگر گمرک های پر استفاده می توانید مطلب حمل و ترخیص هوایی بار از ترکیه را مطالعه و از تمامی اطلاعات در مورد روند فرایند اطلاع یابید.

دیگر قوانین کالاهای متروکه

برای کالاهایی که برای آنها اسناد ترخیص یا مجوز فروش صادر شده است، در صورتی که ظرف یک ماه از انبار گمرکی خارج نشده باشند، قانون انصراف اعمال می شود، اما با موافقت انبار گیرنده، درخواست به تعویق می افتد که این را هم بدانید تا زمانی که کالا در انتظار اعلام نظر نهایی گمرک است، متروکه محسوب نمی شود.

چگونگی-صدور-اجازه-بارگیری-از-انبارداری

چگونگی صدور اجازه بارگیری از انبارداری

پس از صدور سند ترخیص کالا، نوبت به تسویه حساب با شرکت حمل و نقل کالا می رسد که در این مرحله قبض انبار و گواهی بارگیری توسط انبار گمرک و اسناد آن ارائه می شود.

هزینه انبارداری بسته به میزان هزینه جابجایی، بیمه محصول، مدت زمان ماندگاری محصول در انبار گمرک و سایر هزینه های پرداختی باید در این مرحله پرداخت شود که بر اساس هر محصول و هر سفارشی محاسبه شده و متفاوت از یکدیگر است.

بیجک باربری چیست؟

بیجک باربری یکی از مهمترین و پرکاربردترین اصطلاحاتی است که تمامی بازرگانان، تاجران و ترخیص کاران ماهر با آن آشنا هستند و می دانند که هنگام حمل کالا از هر مقصدی، برای اطمینان از دریافت صحیح کالا، تطبیق حامل فوق با کلیه کالا های دریافتی ضروری است.

بیجک انبار چه زمانی صادر می شود؟

پس از انجام کلیه مراحل فوق صاحب بار یا نماینده قانونی وی می تواند قبض انبار را از انباردار گمرک دریافت کند.

در واقع می توان گفت انباردار گمرک با بررسی پروانه سبز گمرکی و مهر خروج روی آن، بیجک انبار را صادر می کند. صاحب محموله یا نماینده قانونی وی می تواند برای بارگیری وسیله نقلیه جهت حمل بار وارد انبار گمرک شده و در این مرحله مجددا محموله بررسی شده و سپس اجازه بارگیری داده می شود.

بازرسی کالا  در زمان خروج از گمرک

بازرسی محصول یکی از عوامل اطمینان و اعتماد خریداران به کمیت و کیفیت کالا است.

برخی از خریداران قبل از دریافت کالا، شرکت های مورد اعتماد خود را برای بررسی کمیت و کیفیت کالای شما معرفی می کنند تا کارشناسان مورد اعتماد آنها بتوانند کالاها را مطابق با استانداردها و گواهینامه های مورد نیاز خود بررسی و در مورد آنها اطلاع یابند.

در عین حال لازم است بدانید شرکت هایی که کالا را قبل از ترخیص بررسی می کنند معمولا در این زمینه توافق نامه ای دارند که در آن تمامی اطلاعات و موارد لازم به صورت رسمی و دقیق بیان می شود تا مشکلی پیش نیاید.

بازرسی-کالا -در-زمان-خروج-از-گمرک

شرکت های بازرسی کالا چه اطلاعی در قرارداد خود عنوان می کنند؟

دانستن کلیه اطلاعات خارجی محصول از جمله شماره محصول، نحوه بسته بندی محصول، اطلاعات فیزیکی محصول، تاییدیه استاندارد و گواهینامه خاص آن محصول، کیفیت محصول ضروری است.

همچنین اطلاعاتی مانند هزینه و نحوه پرداخت هزینه های بازرسی و… در این قرارها تعریف شده است.

بر این اساس شرکت بازرسی موظف است کلیه اطلاعات ارائه شده توسط خریدار در این سند را بررسی و صحت و سلامت کالا در گمرک را با موارد گفته شده مطابقت دهد و آن را تایید یا رد کند و در صورت وجود مغایرت، با اطلاع دادن به خریدار واقعیت را گزارش کنید.

در این اسناد حدود بازرسی کالا نیز تعریف شده است و بر این اساس ممکن است محل بازرسی در انبار، محل تولید یا بسته بندی کالا، گمرک یا بندر و… باشد.

سامانه EPL یا سامانه تجارت فرامرزی چیست؟

EPL مخفف سیستم ترخیص کالا از گمرک است که نام آن سیستم تجارت فرامرزی بوده و هر کالایی که از گمرک ترخیص می شود باید قبل از ترخیص در سیستم ترخیص کالا از گمرک ثبت شود.

این سامانه به عنوان پل ارتباطی بین مشتریان و گمرک شناخته می شود که با استفاده از این سامانه می توانید برای واردات کالا یا صادرات کالاهای دوردست اظهارنامه گمرکی انجام دهید.

از زمانی که این سیستم در سال 1992 راه اندازی شد، آن را سیستم ترخیص کالا نامیده اند که برای استفاده از سیستم ابتدا باید به قسمت IT گمرک بروید که برای ورود به سیستم رمز عبور دریافت کنید که این رمز، کد شناسایی شما در سامانه تراکنش های فرامرزی است.

نحوه استفاده از سامانه تجارت فرامرزی

در این سامانه اطلاعات شخصی تاجر به عنوان صاحب کالا و اطلاعات و مشخصات کالا برای مدیریت بیشتر توسط گمرک ثبت می شود.

برای ثبت نام در این سامانه باید کد کشور صاحب کالا، اطلاعات هویتی صاحب کالا و اطلاعات کالا به طور کامل ثبت شود.

پس از ثبت اطلاعات خود در این سامانه، شناسه رهگیری دریافت خواهید کرد که برای پیگیری تمامی مراحل انجام شده توسط بازرگان و یا ترخیص کار از گمرک لازم و ضروری است، لذا خواهشمند است آن را با دقت نگهداری نمایید.

هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترخیص از دیگر گمرک های پر استفاده می توانید مطلب حمل و ترخیص از ترکیه را مطالعه و از تمامی اطلاعات در مورد روند فرایند اطلاع یابید.

نحوه محاسبه هزینه های خروج کالا از گمرک

هزینه ارسال برای همه اقلام بر اساس نوع، مقدار و حجم کالا متفاوت است و باید آن را پرداخت کنید.

هزینه شامل هزینه حمل و نقل، ذخیره سازی، هزینه آزمایشگاه، هزینه تست محصول، هزینه بارگیری، هزینه تمیز کردن و هزینه کارشناسی محصول و غیره می باشد.

اما تمامی این هزینه ها به عنوان هزینه خروج کالا از گمرک باید توسط صاحب کالا یا نماینده قانونی وی پرداخت شود.

این هزینه ها مستقل از هزینه حقوق ورودی و مالیات و سود بازرگانی است و این موارد باید در محاسبه حقوق گمرکی پرداخت شده که حقوق ورودی شامل سود بازرگانی و 4 درصد ارزش گمرکی کالا است که توسط گمرک اخذ می شود.

حقوق-ورودی-کالا-چیست؟

حقوق ورودی کالا چیست؟

مالیات بر واردات یا حقوق ورودی یکی از هزینه هایی است که صاحب کالا هنگام خروج کالا از گمرک باید به گمرک بپردازد.

حقوق ورودی به این معناست که درصد معینی از ارزش کل کالا توسط واردکننده به گمرک پرداخت شود که پس از پرداخت، کالا اجازه ورود به کشور مقصد را دارد.

عوارض واردات کالا یا حقوق ورودی به خزانه کشور واریز می شود و یکی از راه های درآمدزایی کشور محسوب می شود.

میزان حقوق ورودی برای هر کالا در هر کشور با توجه به قوانین، مقررات و سیاست های آن کشور تعیین می شود، بنابراین هر کشوری متفاوت است و حقوق ورودی باید به عنوان درصد معینی از ارزش کالا بر اساس قانون پرداخت شود.

قوانین برخی کشورها در برخی موارد هنگام خروج کالا از گمرک مانع از ترخیص بار می شود که مالک مجبور می شود به دلیل وجود چنین عوارضی، کالا را برای مدت طولانی تری در انبار گمرک نگهداری کند و در نتیجه هزینه خروج کالا از گمرک افزایش می یابد.

توصیه ما این است که برای ترخیص کالا از گمرک قبل از واردات آن به هر کشوری از بازرگانی های معتبر و مطمئنی مانند آسان تجارت مشورت گرفته و یا در مورد شرایط، سیاست ها و قوانین آن کشور راهنمایی هایی بگیرید تا دچار مشکل نشوید.

بندر بوشهر با کدام کشور ها ارتباط کالایی دارد؟

بندر بوشهر با بسیاری از کشورها مبادله کالا می کند که همین امر بوشهر را به مقصد صادراتی بسیاری از کشورها نیز تبدیل می کند.

از عمده کشورهایی که کالاها و محصولات مختلف را به ایران صادر می کنند و کالا باید در بندر بوشهر ترخیص شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چین
  • امارات متحده عربی
  • فیلیپین
  • اسپانیا
  • کره
  • ایتالیا
  • روسیه
  • ژاپن
  • اکوادور

مهم ترین محصولاتی که از کشورهای فوق صادر می شود و باید در بندر بوشهر به عنوان کالای وارداتی ترخیص شوند، قطعات خودرو، قطعات موتورسیکلت، لاستیک، بلبرینگ، شیرآلات صنعتی، موز و برنج هستند.

مزایای گمرک بوشهر برای ترخیص کالا چیست؟

از جمله مزایای گمرک بندر بوشهر در واردات و ترخیص کالا از این گمرک می توان به موارد بسیاری اشاره کرد که از شاخص ترین آنها می توان به موراد  زیر اشاره کرد:

  • 23 درصد تخفیف ویژه گمرکی
  • حمل و نقل با بیشترین سرعت ممکن
  • تخلیه بار در طول 24 ساعت
  • وجود راه‌های ارتباطی متعدد به کشورهای همسایه
  • معافیت گمرکی برای بعضی کالاهای خاص
  • گنجایش بالا (3 میلیون تن کالا در طول یک سال)
  • داشتن انبار سرپوشیده با مساحت زیاد
  • نیاز نداشتن به تشریفات گمرکی برای ترخیص کالا
  • داشتن انبار با قیمت بسیار مناسب
  • نزدیک بودن به منطقه ویژه اقتصادی پارس
  • داشتن مرز دریایی زیاد با خلیج فارس

معایب-گمرک-بندر-بوشهر-برای-ترخیص-کالا-چیست؟

معایب گمرک بندر بوشهر برای ترخیص کالا چیست؟

در کنار تمای مزایای شاخص و کاربردی این بندر در تحویل، نگهداری و ترخیص انواع کالا در کنار سایر ویزگی های مثبت از برخی معایب نیز برخوردار است که می توان از جمله این معایب به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان نسبتا طولانی در ترخیص کالا از گمرک
  • مدت زمان تشریفات اداری نسبتا طولانی کالا از گمرک
  • مشکلاتی مربوط به مباحث نقدینگی
  • مشکلاتی مربوط به مباحث رسیدگی های بی نوبت

کارمزد و هزینه های ترخیص کالا از گمرک بوشهر چگونه است؟

هزینه ها و کارمزد ترخیص کالا شامل هزینه های اخذ شده در حین انجام عملیات گمرکی می باشد که شامل بار، انبارداری، تخلیه، نظافت، عوارض آزمایشگاهی، کارشناسی کالا، استانداردها، حقوق گمرکی (عوارض واردات)، مالیات و… می باشند که باید با توجه به نوع کالا توسط صاحب کالا پرداخت شود.

هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترخیص از دیگر گمرک های پر استفاده می توانید مطلب حمل و ترخیص هوایی بار از آلمان را مطالعه و از تمامی اطلاعات در مورد روند فرایند اطلاع یابید.

آیا ترخیص کالا از گمرک بندر بوشهر امکان پذیر است؟

در مطالب بالا به ترخیص قطعات خودرو از گمرک بندر بوشهر اشاره کردیم که خودروهای وارداتی که در بندر بوشهر ترخیص می شوند اصولا به صورت کانتینری وارد بندر می شوند، حتما می دانید که خودروهایی که ترخیص می شوند باید یک سری شرایط خاص را داشته باشند.

از اوضاع و شرایط اقتصادی و کشوری به اوضاع و شرایطی دیگر ممکن است این شرایط تغییر کند به عنوان مثال خودروهای خارجی با حجم کمتر از 2500 سی سی بدون مشکل از بندر بوشهر ترخیص می شوند.

برای اطلاع از نحوه ترخیص خودرو از گمرک بندر بوشهر، بهتر است با یک شرکت بازرگانی معتبر و با سابقه طولانی مدت مانند بازرگانی آسان تجارت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات مربوط به واردات و ترخیص انواع کالا ها و اجناس را به صورت کامل در اختیار شما قرار دهند.

راه-های-ارتباطی-با-سامانه-اینترنتی-گمرک-بوشهر

راه های ارتباطی با سامانه اینترنتی گمرک بوشهر

یکی از راه های دسترسی به اطلاعات و اخبار روزانه مورد نیاز، مراجعه به پورتال گمرک بوشهر است.

آدرس پورتال https://bushehr.irica.ir می باشد و متقاضیانی که مایل به تماس مستقیم با رئیس یا مدیر کل گمرک استان بوشهر هستند می توانند از طریق صندوق پستی مربوطه در پورتال گمرک بندر بوشهر اقدام نمایند.

شما می توانید نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق پست صوتی 200045100 با واحدهای مربوطه در میان بگذارید.

کلام آخر

ما در مطالب بالا به تمامی اطلاعات و راهنمایی ها در مورد ترخیص انواع کالا ها و بار ها از گمرکات ایران پرداختیم و علاوه بر این ها به تمامی شرایط و راهنمایی ها در مورد ترخیص کالا از گمرک بوشهر و علاوه بر این ها به تمامی اطلاعاتی که در هنگام ترخیص با آنها مواجه خواهید شد پرداختیم تا از طریق بازرگانی آسان تجارت به مشاوره و ترخیص کالا با بهترین شرایط و سرع ترین زمان بپردازید.

خدمات ما چگونه ارزیابی میکنید؟
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اطلاع میرساند این مجموعه به غیر از دفتر مرکزی تهران هیچ گونه شعبه یا نمایندگی در سایر شهر های ایران ندارد

X